Tro, gato adoptado

Tro

Tro

  • Estado: Tro está adoptado Reservado
  • Especie: Gato
  • Sexo: Macho
  • Edad: Joven (2 años)
  • Tamaño: Mediano
  • Raza: Europeu blanc i negre
  • Lugar: Piera (Barcelona)
  • El Tro és un gatet jove, tranquil, discret, carinyós amb els seus cuidadors, amb un motoret que ronroneja molt fort, i que va ser rescatat del carrer. La mare era feral i va portar els petits a un jardí particular d'on es van poder anar rescatant. El Tro va desaparèixer durant molts mesos i quan va tornar a aparèixer es va rescatar. Per això va necessitar temps per confiar en els humans, però amb paciència i calma ho va aconseguir. Ja està desparasitat, amb les dues vacunes, amb xip i esterilitzat.

    Malauradament el Tro té moltes coses en contra per trobar una família. La primera és el color, no entenem perquè però els gatets blancs i negres estan a la cua de les adopcions. L'altra és que ja és adult, tot i que encara és un nen d'esperit i té tota la vida per davant, ja té físic de gatet adult i molta gent vol cadells sense importar que els adults necessitin molt més trobar família. I la tercera és el caràcter. És un gatet molt bo i carinyós, però poruc quan no coneix a les persones, qui l'adopti haurà d'estra unes setmanes/mesos amb paciència fent passets a poc a poc perquè pugui anar guanyant el seu espai i tornar a estar tan maco i carinyós com està ara a la casa d'acollida. És una barrera que molta gent no sap mirar més enllà. En realitat no és un procés difícil, és fàcil però requereix paciència, entendre el que el gat necessita i posar-ho per davant del que voldríem. Guanyar-se un gat poruc és màgic, t'uneix amb ell d'una manera tan especial que no es pot descriure, és una emoció que només entén qui ja ha passat per això, una unió especial que dura tota la vida i deixa empremta. Nosaltres acompanyem durant tot el procés, abans, durant i després.

    Si estàs interessat en el Tro i vols més informació, omple el formulari de preadopció i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible per parlar-ho tot. Gràcies!
Publicado en Bambú difunde el 12-10-2023
Canigat

Publicado por

Canigat
Barcelona

Ver más animales de Canigat

¿Quieres saber más sobre Tro?

Tro está adoptado
Razas